Velkommen til Wunderland

Wunderland er en indgang til en verden, hvor forestillingsevnen åbner sig, og et mylder af mulige virkeligheder opstår; hvor forståelse er sanselig kalejdoskopisk. Et sted uden for kendte definitioner.

Wunderland skaber oplevelser, forestillinger og workshops. Forestillingerne skabes som udgangspunkt ud fra specifikke steder og er immersive og deltagerbaserede. De kan finde sted indenfor, på en gade i byen, på vandet, i telte, offentlige steder eller ude i naturen.

Nogle forestillinger tager form af performative rejser; en oplevelse hvor publikum bevæger sig, en og en eller i små grupper, langs bestemte ruter.

I Wunderland taler vi til alle sanser. Performative ressourcer kan være alt fra audio inputi form af tekst og lydlandskabertil helkropsoplevelser, fysisk teater og dans,, performance, og installation.

Wunderlands postulat er:
Vores samlede personlige erfaringer, skaber, sammen med vores følelsesmæssige og semi-bevidste tilstand, et mønster, vi opfatter verden igennem. Det selektive billede, vi opfatter er, hvad hver af os kalder virkeligheden.

I Wunderland findes steder og rum, hvor vi kan træde lidt til en side, åbne vores syn og tillade "virkeligheden" at præsenterer sig selv i nye former.

Wunderland inviterer os til at tage en dyb indånding og dykke... ned i den farvefulde verden, lige her, hvor alt er ikke at vide, åbent til at tage, udadskilleligt, vildt, ufatteligt, hjælpeløst, voldsomt og uskyldigt.

Wunderland samarbejder med andre kunstnere med relevante kvalifikationer, afhængig af hvilke projekter, som kan gennemføres.

Wunderland blev grundlagt i 2007 af Mette Aakjær.

Wunderlands arbejde er co-kreeret med andre kunstnere fra andre baggrunde (dans, performance, kreativ teknink, visuelle kunstnere, designere, komponister, forfattere). Wunderland arbejder derfor ofte som et internationalt team.

Wunderland har modtaget støtte fra Nordic Culture Point, The Nordic Culture Fund, Bikuben Fonden, The Norwegian Arts Counsil, Nordea Danmark- Fondet, The municipality of Aarhus,The Danish Arts Council, Tuborg Fondet, Den Ingwersenske Fond, Flach-Bundegaards Fond, KODA’s Kollektive Blankbåndsmidler, Knud Højgaards Fond.